Услуги

Услугите, които в момента предлагам са: 

– Таро консултация. От няколко години се обучавам да гледам на таро, като вече мога да прегладам и тази услуга. Ако имате въпроси, на които не успявате да намерите отговори или пък търсите съвет, тарото е добър инструмент за това. 

-Консултация „Свързване с мен“ – ако се колебаете относно това какво искате да промените откъм навици, хранене и движение, така че да се чувствате добре в тялото си, може да обсъдим вашите неразположения и да ви дам насоки за това откъде да започнете така че да въведете съответните промени. Консултацията е между 40 и 60 минути онлайн.

-Запис на танцова кардио тренировка. Получавате запис на няколко мои тренировки, които може да правите вкъщи. Тренировката е на принципа на денс аеробиката – съчетава лесни танцови движения с упражнения на цяло тяло. Подходяща е за начинаещи и средно-напреднали, изгаря калории, развива координация и издържливост и е многоо забавна. 

-Може да се включите на живо на танцова кардио тренировка в гр. Перник, в център за личностно развитие „У Дома“ на ул. Търговска 13.

-Астрологична консултация. От няколко години се обучавам и на Астрология, така че онлайн консултация може да се възполвате и от астрологичен анализ на основните ви положения, както и може да погледнем как да се движите и храните спрямо вашата натална карта. 

За цени и въпроси може да ми пишете на имейл asyastefanova3@gmail.com или във Фейсбук – Аsya Stefanova