You are currently viewing 5 книги за себеопознание, които препоръчвам

5 книги за себеопознание, които препоръчвам

  • „5 стъпки към по-добър живот”

Тази книга даде старта на силния ми ентусиазъм да преследвам целите си. Помогна да помисля по-добре за основните неща, на които трябва да обърна внимание, ако искам да съм успешен човек. Успя да запали искрата в мен да се обогатявам все повече. Препоръчвам да прочетете интервюто с авторите в @wematterdigitalmagazine, откъдето разбрах всъщност за книгата. @nebudiposredstven 

  • „Мисли и забогатявай” – Наполеон Хил

Благодарение на тази книга започнах да мисля мащабно. Повярвах, че каквато и цел да си поставя, мога да я постигна, ако го желая, ако вярвам и ако работя над това. Разбрах, че възможностите в света са безкрайни. Повярвах в себе си, в мечтите и в желанията си. Вече нищо не ми се струва невъзможно. Това не е книга само за това как да изкарате пари, а за нещо много повече. 

  • „Подсъзнанието може всичко” – Джон Кехоу

Тази страхотна книга насочи фокуса ми към ума и на какво е способен той, ако го използваме правилно. Разбрах ценни неща за силата на подсъзнанието, което може да ни помогне за реализирането на най-големите ни мечти и желания. Освен това проблемите, които се назовавани в нея и отговорите как да се справим с тях, са много актуални за днешното време. 

  • „Прочети, когато” – Изабел

Някой може да се учуди, че тази книга на това младо момиче седи сред останалите книги за себеразитие, но тази книга определено не е по-малко стойностна. Независимо колко зле се чувствате, книгата може да ви помогне да се вдигнете отново и да се мотивирате да бъдете най-добрата версия на себе си, като се почувствате свързани с историите на това младо момиче. @procheti_kogato @izieqka

  • „Нова земя” – Екхарт Толе

Най-хубавото за накрая. Ако искате да си отговорите на всички възможни въпроси, които се въртят в главата ви, това е книгата за вас. Книгата в началото казва, че целта ѝ е да достигнете до Пробуждане – и това постига накрая. Осъзнах толкова ценни уроци, прочитайки я, и открих покой и щастие вътре в себе си. 

Ако искате да споделя по-подробно мнение за всяка от книгите или искате да ги обсъдим ще се радвам да ми пишете. 

Ако ви харесва какво качвам, споделяйте с приятели. 

Вашият коментар