You are currently viewing Кардио денс тренировка с мен

Кардио денс тренировка с мен

Колко от вас не обичат тялото си? Колко от вас следят постоянно храненето и тренировките си, колко от вас се опитват „да влязат във форма“? Колко от вас не можете да се погледнете в огледалото или ако се погледнете виждате само несъвършенства? Колко от вас очакват, че ще са щастливи само когато влязат в определени килограми? Колко от вас се страхуват от тялото си, от храната? Колко от вас имате усещането, че „трябва да се вземете в ръце“?

Какво, ако ви кажа, че не трябва нищо да правите? Какво ако ви кажа, че можете тотално да изключите думичката „трябва“ и по този начин да промените отношението си към храненето и движението? Какво, ако ви кажа, че можете да сте здрави и във форма, когато ядете както искате и се движите както искате? Какво, ако ви кажа, че само с промяна на нагласата и отношението към вас самите, към храната и към движението можете да промените цялостното си усещане за тялото ви?

Не мога да предложа поредната диета или поредната тренировка за отслабване, а една много по-дълбока, цялостна промяна на вашето отношение към вас самите, защото то е в основата на нашия живот.

Единият начин е чрез тренировките на живо, които водя в център за личностно развитие „У дома“. Ако искате забавна тренировка, след която да си тръгнете по-заредени и свързани със себе си, то точно тя е за вас. На тренировката фокусът не е в горенето на калории, влазането във форма, изтощаването и натискането на тялото да постигне невъзможни неща, а в това да заобичаме движението, да заобичаме тялото си и да се приемем такива, каквито сме. Едва ли ще ме чуете да казвам как трябва да влезете във форма. Много по-важно е за мен да се включите, защото ви доставя удоволствие, а резултатите идват естествено впоследствие след това.

Тренировката е подходяща за начинаещи и средно напреднали жени, които не успяват да се почувстват добре в кожата и тялото си и постоянно търсят различна диета, режим или тренировка, която да ги „оправи“. Мога да ви покажа алтернативен начин – като обичаме телата си, а не като ги мразим.

Вторник и петък – 18:30. Център за личностно развитие „У дома“, гр.Перник на ул.Търговска 13, първата тренировка е безплатна.

Концепцията за тренировката е на принципа на денс аеробиката, като съм създала лесни хореографии на популярни поп и ретро песни, които съчетават лесни танцови движения и упражнения, които натоварват мускулите на цялото тяло. Да, може да изгорите доста калории, доста добре да се изпотите, дори да имате мускулна треска, но не това е нашият фокус. 🌞

Вашият коментар