You are currently viewing Астрологична прогноза за 2022 с Краси Кирчева

Астрологична прогноза за 2022 с Краси Кирчева

Ако някои от вас са чели интервюто ми с Краси Кирчева за 2021-ва година може би вече са запознати с нейните дейности, но за тези, които чувате нейното име за първи път, с удоволствие ще ви я представя. Ако все още не сте прочели първото интервю, може да го погледнете след това да продължите с това. 😉

Красимира Кирчева е преподавател по астрология от повече от 15 години. Завършила е строително инженерство. Първоначално е искала да стане психолог или архитект, но впоследствие започва работа по специалността си. След време нещата в живота ѝ се подреждат така, че и астрологията става част от живота ѝ, а математиката и физиката ѝ дават една основа за езотеричното знание. Изучава историята на траките и успява да свърже техните познания с астрологията. Преподава астрология от 15 години и е водеща на семинари с приказки, практики и медитации.

А: Как мина 2021 за теб? Осъществиха ли се прогнозите, които беше направила?

К: 2021-ва година не ме изненада. Очаквах сложни социални процеси и те се случиха. Имаше процес на ограничаване на свободите, а от друга страна, видяхме бунт, неподчинение, компрометиране и недоверие към правителствата по целия свят.

Очаквах да има и затваряния. Прогнозата за тях всъщност е 30-годишна във връзка със съвпада* на циклите на Плутон и Сатурн, който започна в края на 2020-та година. За съжаление, следващият 30-годишен цикъл също е такъв – свързан с ограничаването на демокрацията. Изглежда, че формата на управление е демократична, но всъщност, както виждаме, свободите на обикновения човек са поставени под въпрос, както и съществуването на средна класа, която винаги е движила прогреса на света.

Не знам дали знаете, но в Китайската империя е имало много изобретения. Преди приблизително 500 години е изработен барутът, след това далекогледът, после бинокълът, но въпреки наличието на изобретения, в Китай не са могли да достигнат голям напредък, заради това, че степента на експлоатация е била много голяма и не е имало средна класа, която да ги разпространи и внедри.

 А: Какво да очакваме през 2022?

К: През 2021-ва година Юпитер имаше напрегнати аспекти*. 2022-ра още от началото ни дава няколко прекрасни аспекта на Юпитер. 

Юпитер ще бъде на трон през цялата година, което означава, че ще имаме облекчения от гледна точка на висше образование, туризъм и култура.

Юпитер в Риби означава, че през годината ще се разчита на социалната политика. Освен това показва, че ще се засили всичко свързано с водите и дъждовете. Вероятно ни очаква дъждовна година и рискове от наводнения. Музикалният живот ще се оживи.

Юпитер има хармонични аспекти:

 – На 18-и февруари секстил* към Уран, което дава възможности за подобрения за всички дейности свързани с медицина, успокояване на пазарите и свикване с новата пазарна обстановка. Производствата ще се стабилизират. Може да очакваме увеличаване на заетостта и значително спадане на безработицата, която се появи през последните две години.

– В средата на Февруари – 12и, Плутон прави тригон* към лунните възли, които касаят процесите на обмен и данъчно облагане, собственост върху природни ресурси и там може да очакваме събития, които да подействат благоприятно в изброените области.

-През април Юпитер ще съвпадне с Нептун, което означава подобрение във връзка с всичко, свързано с мистика, религия, психология и медицина. Ще се появяват възможности за овладяване и вземане насериозно на психичните заболявания и зависимости, които много се увеличиха във всички страни.

В България само за първата година на пандемията процентът на психично болните се е увеличил от 13 на 21% и продължава да расте. Има надежда държавните институции навсякъде по света да се заемат по-сериозно проблема и да започнат да лекуват психични заболявания.

– През април виждаме, че въпросният съвпад Юпитер-Нептун дава секстил* и към Лунните възли* и тук очакваме мерки на социалната политика. Може би корекции на пенсиите.

– На 4-ти май Юпитер ще даде секстил към Плутон, което също означава някакъв вид социални придобивки. Този аспект е известен знак и за социален мир.

Други аспекти:  

-Съвпадът  на Уран със Северния възел в Телец на 26-и юли ще изисква много от търговците и производителите да се свържат с електронните канали за търговия.

-Към края на годината идва съвпада на Уран със Северния Лунен възел. Това може да е знак, че важни изобретения ще навлизат в производствата и могат да станат основа на нови стоки за бита. Имам предвид по-скоро кухненски и домакински произведения и облекла.

Периодите с ретроградно движение на Меркурий този път са 3. Първият е втората половина на Януари от 14-ти до 4-ти февруари, после 10-ти май – 3-ти юни и 10-ти септември – 2-ри октомври. Това са три периода, в които всичко търговско, документално, технично ще върви леко назад, ще има повече повреди, изгубени ключове, забравени срещи и имейли.

Венера също има ретрограден период в началото на годината. Той започна на 19-и декември 2021-ва и ще продължи до 29-и януари 2022-ра. Това също е време на пазарни рискове. Така че периодът до 4-ти февруари не го препоръчвам за търговия. Това е време за обмисляне на стари ценности, на стари познанства, понякога любовни отношения се актуализират. В този период много често хората се преориентират по отношение на облекло или външност.

През 2022-ра в последните два месеца Марс ще бъде ретрограден и тогава спортът и работата на мъжете ще бъдат в една по-лоша форма.

Ако трябва да кажа нещо приятно за любовта, имайте предвид, че тази година Марс и Венера ще съвпаднат на 14-и февруари, затова любовният сезон ще е по-силен от обикновено. И без друго около тази дата се развихрят много страсти.

Тригонът към Уран дава предизвикателно поведение и свежест, вдъхновение за общуване. Нещата са много обещаващи за любовни срещи и също така ваканции. Луната на 14-и след 17:00 ще бъде в Лъв и това ще даде допълнително желание за блясък и празнуване. Това е и ден преди пълнолуние, затова хората ще бъдат в много приповдигнато настроение.  Първата седмица на март също е чудесна за нови любови.

Новолунието на 21-и януари не дава добри прогнози по отношение на ваксините и правата на децата. Може да се появяват заплахи по отношение на правата на децата, относно правото им на бъдеще и сигурността за запазване на репродуктивната им способност. Лично аз съм притеснена по отношение на ваксините. Гледала съм много голям брой клипове на лекари, включително на изпитатели на RNK технологията, които също сигнализират да не се използват ваксините при деца и хора, които не са завършили репродуктивния стадий на живота си.

Един познат изнамери бройката на починалите от Омикрон варианта и ми каза, че те са по 1-2 в държава, тоест говорим за нормален грип, но ние не виждаме това. Ние срещаме други съобщения в новините и друго отношение. В Австрия пред училищата чакат ваксинационни микробуси. На децата, които не са се ваксинирали, им се задават въпроси и имат учебни часове за здравна и социална политика.

Виждам, че в България се наблюдава това нещо, което Слава Севрюкова и Ванга са предсказали. Те са говорили за „специалната“ водеща роля на България и са препоръчали на българите от чужбина да се връщат, защото пътуванията ще станат по-трудни и цените на имотите в България ще се повишат.   

Очакваме и година с напрегнати затъмнения:

-Затъмнението от 04.12.2021, което влияе до края на април е знак за постепенно стабилизиране на производствата и увеличаване на финансовото благосъстояние на гражданите. В България това е доста подчертано, така че може да очакваме финансите на домакинствата да са в едно по-стабилно състояние, да спрат да намаляват и да започнат да се увеличават от 2023г. Също ще има ръст на всичко, свързано с електроника и технологии.

-Затъмнението от 30-и април говори за особено активиране на външно-политически процеси. Може да се дават нереални обещания, но ще се активират взаимоотношения с най-близките страни. Ще се създаде търговки и туристически обмен, защото имаме съвпад на Венера с Юпитер в Риби, което означава, че морският туризъм ще се нормализира, ще се върне към старото си нормално състояние. Летният сезон между България и Русия ще бъде нормален, вероятно и за пътуващите към Гърция.

-По отношение на учениците, краят на учебната година се очаква да премине в една по-нормална обстановка ученическите занимания да протекат по спокоен начин.

-Имаме и още едно затъмнение от 16-и май в квадрат със Сатурн, което води до проблеми за хората с кредити, тоест някои от тях може да изпитат затруднения. По отношения на здравето тук имаме стабилизиране и една добра обстановка. Това ще продължи до края на октомври.

-Слънчевото затъмнение на 25-и октомври предопределя по-нататъшното шестмесечие и говори за управленска криза. Може да има гражданско неподчинение и някакъв вид протести, поне през ноември и декември. Последната вълна протести и резки движения в държавата се очаква тогава и след това ни предстои седемгодишен период на относително държавно спокойствие. Затъмнението на 25-и октомври също показва шестмесечие, което акцентира върху културната област, образованието и туризма.

Лунните възли преминават от Стрелец-Близнаци, които касаеха пътувания, търговия и образование, към Телец-Скорпион, които се отнасят до производствата, кредитите и банковото дело, затова очакваме промени в тези сфери. Темата за парите ще се активира в човешките отношения. Режимът на образование и пътувания постепенно ще се стабилизира.

В крайна сметка времето за големи свободи е изтекло и оттук нататък ще наблюдаваме различен вид рестрикции.

Още прогнози за 2022 може да откриете в страницата на Краси Кирчева тук – https://www.facebook.com/sezamstudio 

Ако искате да научите в най-големи подробности как действа именно за вас ГОДИШНАТА ПРОГНОЗА, можете да се консултирате специално – особено, ако ви предстои да вземате важни решения. Годишната Прогноза е вашият „първокласен билет за скоростния експрес на астрологията“ с над 90% успеваемост.

Ако искате да знаете защо сте именно такива и как да изживеете този характер по най-добрия начин, направете си РОЖДЕН ХОРОСКОП, който е базовата форма, „мерцедесът на астрологичното познание“.

Ако искате да знаете защо хората и света се държат към вас именно така, направете си КАРМИЧЕН ХОРОСКОП – „космическата совалка на астрологичното познание“.

За записване на часове при Краси Кирчева може да се обадите на този номер – 0877509100.

*аспект – под аспект в астрологията се разбира ъгловото разстояние между 2 планети или две точки от еклиптиката. Ъгловото разстояние се изразява в градуси, минути и секунди. Аспектите характеризират връзката и отношението между планетите. Ако между планетите и точките в хороскопа е образуван един или друг аспект, то тези планети са взаимосвързани.

*съвпад – планетите се намират в една и съща точка на еклиптиката, ъгловото им разстояние е 0°; например такова е положението на Слънцето и Луната при новолуние. Съвпадат може да се опише като едновременно работене на две планети или астрологични точки.

*тригон – тригонът е мажорен позитивен апект. Ъгловото разстояние е 120°. Планетите в тригон се поддържат и създават защита на човека. Това е най-силният уравновесяващ аспект. Колкото повече са Тригоните в хороскопа, толкова по-стабилен е животът ни, толкова по-малко са душевните сътресения – уловката тук е, че човек с много тригони е по-малко борбен и устойчив.

*квадратура (квадрат) – планетите ги дели дъга, равна на 90° (както Слънцето и Луната при първа и последна четвърт).

*секстил – ъгълът между планетите е 60°. За разлика от тригона, секстилът не дава пълна защита, но се включва в някои периоди от живота, смекчавайки ударите на съдбата. За да се оберат плодовете на секстила е нужна малко работа. Секстилът не сковава, т.е. не прави живота на човек статичен и еднообразен. 

* лунни възли – двете точки, в които еклиптиката на Слънцето и орбитата на Луната се пресичат. Те винаги се намират на 180 градуса един от друг, тоест попадат в същия градус на два противоположни знака; две точки в хороскопа, които не носят енергиен потенциал като планетите, но са изключително важни, защото около тях се завърта и организира цялата ни житейска легенда. (тук препоръчвам книгата „Астологията на душата“ от Жан Спилър дори за хората, които не разбират от Астрология)

Още информация относно астрологията и аспектите може да откриете тук – https://poznanie.net/aspektite-v-horoskopa/ 

Автор: Ася Стефанова

Редакция: Симона Александрова и Ася Стефанова